Presedintele rus Vladimir Putin a declara marti ca Viktor Ianukovici, destituit de facto de catre Parlament si inlocuit cu un presedinte interimar, este singurul presedinte legitim al Ucrainei, intr-o intalnire cu jurnalisti la resedinta sa, la periferia capitalei ruse.

"Exista, din punct de vedere juridic, doar un presedinte legitim. Este clar ca nu are putere. Dar, am spus-o deja si vreau sa o repet, acest presdinte legitim din punct de vedere pur juridic este, evident, Ianukovici", a spus Putin, in prima sa interventie publica pe tema situatiei din Ucraina de la destituirea lui Ianukovici, scrie MEDIAFAX.

Presedintele rus Vladimir Putin a apreciat marti ca Viktor Ianukovici nu mai are un viitor politic, in primele sale declaratii publice de la destituirea din functia de presedinte a acestuia din urma de catre Parlamentul Ucrainei.

"Cred ca nu are viitor politic. I-am spus deja acest lucru", a declarat Putin in intalnirea cu jurnalisti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.