Vladimir Putin le-a ordonat trupelor mobilizate saptamana trecuta intr-un exercitiu militar surpriza in vestul si centrul Rusiei sa se intoarca la unitatile lor, a declarat purtatorul sau de cuvant Dmitri Peskov.

Putin a ordonat intoarcerea lor dupa un raport al Ministerului Apararii care afirma ca exercitiile s-au desfasurat cu succes, a declarat Peskov, citat MEDIAFAX.

Exercitiile militare surpriza din centrul si vestul Rusiei au fost lansate miercuri. Acestea au implicat 150.000 de millitari, 90 de avioane, 880 de blindate, 80 de nave de razboi si alte echipamente grele.

Putin, care a vizitat luni baza militari Kirillovsk din regiunea Leningrad, in nord-vestul Rusiei, a asistat la ultima faza a exercitiilor.

Manevrele, decise pe fondul crizei politice din Ucraina, au fost considerate drept un semn al unei posibile incursiuni militare masive de care unii observatori din Occident.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.