Viktor Ianukovici nu a parasit Ucraina, a anuntat luni seara consilierul sau Anna Gherman, care a refuzat sa precizeze localitatea in care se afla presedintele destituit.

"El se afla in Ucraina. Stiu asta. Intotdeauna am avut metodele mele de a afla unde el se afla, desi multi au incercat sa minimizeze influenta mea asupra lui", a declarat Gherman, citata de MEDIAFAX.

"Eu nu il caut, voi sunteti cei care-l cautati", a afirmat ea intr-un interviu, adaugand insa ca nu a discutat cu Ianukovici in ultimele zile.

"In urma cu cateva zile, cand Viktor Ianukovici se afla la Harkiv, i-am trimis niste declaratii pe care trebuia sa le pronunte in fata presei, dar Ianukovici a ales o alta cale (...). Imi pare rau ca nu am fost alaturi de el in acel moment. Nu i-as fi permis sa spuna anumite cuvinte", a declarat Gherman.

Dupa ce a fost destituit sambata de catre Parlament, Ianukovici nu a mai dat vreun semn de viata.

Luni, ministrul interimar de Interne Arsen Avakov a anuntat, intr-un mesaj postat pe contul sau de Facebook, ca un mandat de arestare a fost emis pe numele lui Viktor Ianukovici, destituit din functia de presedinte al Ucrainei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.