Sase barbati americani au fost acuzati de frauda, dupa ce au obtinut 1,8 milioane de dolari de la 60 investitori pe care i-au inselat spunandu-le ca intentioneaza sa finanteze un film - un proiect in realitate inexistent - cu Donald Sutherland si Jean-Claude Van Damme, relateaza contactmusic.com.

Samuel Braslau si Rand Chortkoff, cofondatori ai companiei Mutual Entertainment Llc., au fost arestati joi, fiind acuzati ca au colaborat cu Stuart Rawitt, in 2011, pentru a convinge peste 60 de oameni de afaceri sa le dea bani pentru a produce un film despre Al Doilea Razboi Mondial, al carui titlu era "The Smuggler".

Potrivit MEDIAFAX, ei pretindeau ca in acest film vor juca Donald Sutherland si Jean-Claude Van Damme, insa proiectul, alaturi de alte doua, nu era real, fiind de fapt o inselatorie, iar banii au intrat in conturile bancare ale acuzatiilor, potrivit U.S. Securities and Exchange Commission.

Braslau, Chortkoff si Rawitt, alaturi de alti trei suspecti, risca acum pana la 20 de ani de inchisoare, fiind acuzati de frauda, au raportat autoritatile americane.

Trei dintre cei sase acuzati s-au declarat nevinovati, iar un al saptelea este dat in urmarire generala pe teritoriul american.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.