Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici a anuntat vineri un scrutin prezidential anticipat, o reforma constitutionala si formarea unui guvern de unitate nationala, tot atatea concesii majore in urma baii de sange de joi, in centrul Kievului, relateaza AFP.

Viktor Ianukovici a anuntat vineri un scrutin prezidential anticipat, o reforma constitutionala si formarea unui guvern de unitate nationala, tot atatea concesii majore in urma baii de sange de joi, in centrul Kievului, transmite MEDIAFAX.

"Anunt lansarea unei proceduri in vederea unor alegeri prezidentiale anticipate", a declarat presedintele ucrainean, citat intr-un comunicat, fara sa precizeze o data in acest sens.

"Lansez, de asemenea, procesul de revenire la Constitutia din 2004" care reducerea puterea presedintelui in favoarea Guvernului si Parlamentului, dar si formarea unui "guvern de unitate nationala".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.