Presedintele venezuelean, Nicolas Maduro, ameninta CNN ca daca nu isi schimba politica editoriala le va interzice sa mai transmita de pe teritoriul tarii.

"I-am cerut ministrului (pentru Comunicatii Delcy Rodriguez) sa comunice CNN ca ea a inceput procesul administrativ pentru a-l exclude in cazul in care nu isi va revizui (tirurile) impotriva Venezuelei. (CNN) trebuie sa inceteze aceasta propaganda de razboi", a declarat Nicolas Maduro pentru radioteleviziunea nationala.

"Ei vor sa arate lumii ca Venezuela este in stare de razboi civil, in timp ce in Venezuela oamenii lucreaza!", a spus el.

Saptamana trecuta, Guvernul venezuelean a sistat dreptul de transmisie in Venezuela postului de stiri columbian NTN24, pe care l-a acuzat ca induce o "stare de neliniste" in randul populatiei difuzand imagini tulburatoare, in contextul in care puterea venezueleana este vizata de o miscare de contestare a studentilor si opozitiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.