Motociclistul profesionist Carey Hart, sotul cantaretei americane Pink, se afla in convalescenta, dupa ce a suportat, marti, o a saptea interventie chirurgicala la nivelul coloanei vertebrale.

Carey Hart, operat de mai multe ori din cauza accidentarilor suferite in cariera lui de motociclist profesionist, a fost externat la 24 de ore dupa acea interventie chirurgicala si isi petrece convalescenta la domiciliu.

Hart, in varsta de 38 de ani, a publicat miercuri pe reteaua Instagram o fotografie care il prezinta pe sportiv intins pe spate in pat si tinand cu o mana o ceasca cu ceai. Fotografia este insotita si de un text, in care motociclistul ii multumeste sotiei sale.

"E atat de bine sa fii acasa. E o nebunie - in urma cu mai putin de 24 de ore am fost operat si in urma cu o ora am iesit din spital. Ii multumesc medicului Bray pentru treaba minunata pe care a facut-o si iti multumesc tie, Pink, pentru faptul ca esti o sotie minunata. Sa inceapa convalescenta!", a scris Carey Hart, scrie MEDIAFAX.

Cu o zi inainte, Carey Hart publicase o alta fotografie, care il prezenta pe patul de spital. Imaginea era insotita de urmatorul text: "Ma doare, dar imi va fi mai bine, in curand. De acum inainte lucrurile nu au alta posibilitate decat sa se amelioreze".

Sportivul sperase ca o alta operatie - cea de-a sasea - pe care suportat-o cu putin timp inainte de Craciun urma sa fie ultima.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.