De cele mai multe ori, pub-urile sunt vestite pentru galagia pe care o fac noaptea, nu pentru activitatea paranormala care se produce inauntru.

Cu toate acestea, angajatii unuia dintre cele mai vechi pub-uri din Marea Britanie sustin ca au filmat o fantoma care sparge un pahar de podea. Barul are 763 de ani si se afla in Manchester.

Presupusa fantoma a aparut pe inregistrare fara nici un motiv anume in jurul orei 6 am. Managerul, Tony Dooley, a fost cel care a facut descoperirea. "Am venit si am vazut un pahar spart pe podea, asa ca am fost imediat suspicios si a mers pentru a verifica CCTV si am constatat ca a incetat sa mai functioneze. Am verificat filmarea si-a am vazut ca s-a oprit brusc. Pentru a fi sincer am fost un pic confuz. Sunt un pic mai sceptic atunci cand vine vorba de fantome, dar oricine incepe sa creada in ele, atunci cand vede ceva de genul asta", a spus acesta.

Angajatii cred ca fantoma apartine lui James Stanley, al saptelea conte de Derby.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.