Ministerul algerian al Apararii a revizuit, marti seara, bilantul catastrofei aeriene din estul Algeriei la 77 de morti, adaugand ca a fost gasit un supravietuitor.

"Accidentul s-a soldat cu 77 de morti, iar un supravietuitor, grav ranit, a fost transportat la spitalul militar regional din orasul Constantine", potrivit ministerului algerian, citat de agentia APS.

Supravietuitorul a fost descoperit de serviciile de protectie civila, a anuntat un post public de radio.

Ministerul algerian al Apararii informeaza ca avionul transporta 74 de pasageri si patru membri ai echipajului. Printre victime se numara si patru femei, scrie MEDIAFAX.

Anterior, presa algeriana anuntase ca in urma acestui accident au murit cel putin 103 oameni si ca nu exista supravietuitori. Avionul, de tip Hercule C130, s-a prabusit in zona Um El Buaghi, la 500 de kilometri est de Alger.

Avionul militar decolase din Tamanrasset, oras situat la 2.000 de kilometri sud de Alger, si se indrepta spre Constantine, in nordul tarii.

La bord se aflau militari algerieni si rude ale acestora.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.