Mai multi imigrantii romani au fost descoperiti intr-o toaleta publica dezafectata, in nord-estul Londrei.

Cel putin 15 barbati au fost gasiti intr-o cladire mica din caramida de un functionar public. Toaleta dezafectata urma sa fie scoasa la licitatie cu un pret de pornire de 300.000 de lire sterline.

Imigrantii romani au transformat toaletele din Edgware, nord-vestul Londrei, intr-o locuinta, instaland saltele in spatiul in care sunt pisoarele, dar si un frigider, un cuptor cu microunde si o plita. De asemenea, romanii s-au conectat la reteaua de energie electrica, au montat prize si au pus carpete peste gresie.

"Ni s-a spus ca acolo intrau si ieseau mai mult de 15 persoane. Nu am gasit niciun pasaport, dar am dat peste cateva hartii cu nume care sugereaza ca aceste persoane sunt din Romania. Nimeni nu ne-a sesizat in legatura cu prezenta acestor persoane aici, angajatul nostru i-a gasit intamplator, cand s-a dus sa inspecteze cladirea", a spus Susan Hall, angajata a Consiliului Local, scrie dailymail.co.uk.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.