Expertii din cadrul Agentiei bulgare pentru siguranta alimentara sustin ca un consum constant de margarina este potential periculos deoarece grasimile trans sunt greu de digerat si incetinesc metabolismul, ceea ce poate provoca diverse boli.
Margarina este foarte populara in Bulgarie gratie pretului sau mic comparativ cu untul si este de multe ori prezentata ca buna pentru copii si ca prevenind bolile cardiace, scrie MEDIAFAX.
Recent, Administratia americana pentru alimente si medicamente a decis ca uleiurile hidrogenate, de tipul margarinei, nu mai sunt considerate sigure pentru consum.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
Inițiativa europeană prin care România ar putea recicla mai eficient sticla
Sursa: green.start-up.ro
-
Laura Olaru, antreprenoarea care a pariat totul pe genți: Trebuie să fii un...
Sursa: retail.ro
-
Care este ziua ta norocoasă în săptămâna 1-7 aprilie în funcție de zodie
Sursa: garbo.ro
-
Emi Gal, fondatorul român care facilitează oamenilor lupta eficientă cu cancerul
Sursa: start-up.ro
-
Oracolul Îngerilor: Ce mesaj are Îngerul Păzitor pentru 29 martie 2024?
Sursa: kudika.ro
-
Eleni Skoura, ING Bank: Personalizarea înseamnă informația potrivită, la...
Sursa: futurebanking.ro
-
Ford vrea să producă un nou SUV la uzina de la Valencia
Sursa: wall-street.ro