Circulatia vehiculelor cu masa de peste 7,5 tone a fost interzisa in mai multe comitate din Ungaria, din cauza poleiului, au anuntat autoritatile ungare sambata seara, la Budapesta.

"Circulatia vehiculelor cu masa de peste 7,5 tone este interzisa in comitatele Somogy, Zala, Fejér si Tolna, din cauza unor conditii extrem de dificile, cauzate de polei", a anuntat Ministerul ungar de Interne.

Comitatele vizate sunt situate in sud-vestul tarii. Politia a fost mobilizata in comitatele vizate pentru a veni in ajutorul soferilor care intampina dificultati. Autoritatile au decis sa limiteze la 60 de kilometri pe ora viteza pe autostrada M7, care asigura legatura intre Budapesta si Slovenia, scrie MEDIAFAX.

De asemenea, Ungaria a interzis intrarea pe teritoriul sau pentru vehiculele cu masa de peste 7,5 tone pe la punctele vamale cu Austria si Serbia, care au luat aceeasi decizie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.