Vicepresedintele american Joe Biden a salutat marti "progresele" realizate in decursul ultimelor ore in Ucraina si a indemnat partile implicate in conflict la unitate.

In contextul demisiei premierului ucrainean si abrogarii legilor represive, vicepresedintele american a "salutat progresele realizate" la Kiev, a precizat Casa Alba intr-un comunicat.

Biden, in cursul unei noi convorbiri telefonice cu presedintele ucrainean Viktor Ianukovici, a cerut "sa fie promulgata fara intarziere abrogarea legilor din 16 ianuarie", scrie MEDIAFAX.

El l-a indemnat pe Ianukovici sa "continue negocierile cu opozitia, pentru a ajunge la un compromis si la o solutie pasnica" a crizei din Ucraina.

Potrivit lui Biden, trebuie cat mai curand sa fie adoptata legea amnistiei si sa fie format un nou Guvern, care "va duce la unitate politica si va orienta Ucraina in drumul spre Europa".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.