Presedintele francez François Hollande a anuntat sambata, pentru AFP, incetarea relatiei cu Valérie Trierweiler, dupa doua saptamani de la dezvaluirea relatiei sale amoroase cu actrita Julie Gayet.

Precizand ca vorbeste in nume personal si nu ca sef de stat, fiind vorba despre "viata (sa) privata", François Hollande a declarat "anunt ca am incheiat viata comuna pe care o impartaseam cu Valérie Trierweiler".

Potrivit MEDIAFAX, presedintele francez s-a angajat la 14 ianuarie, intr-o conferinta de presa semestriala, sa clarifice situatia cuplului, dupa dezvaluirea de catre revista Closer, pe 10 ianuarie, a relatiei sale cu actrita in varsta de 41 de ani.

Hollande a promis sa faca acest lucru inaintea vizitei oficiale in Statele Unite, pe 11 februarie, la invitatia cuplului prezidential american Barack si Michelle Obama.

Valérie Trierweiler, in varsta de 48 de ani, care a fost spitalizata timp de opt zile, dupa o zi de la dezvaluirile revistei Closer, a fost externata sambata trecuta si s-a instalat la resedinta prezidentiala de la Lanterne, langa Versailles.

Ea urmeaza sa plece in India duminica, pentru a sustine ONG-ul "Action contre la faim". Ea este asteptata la Mumbai luni dimineata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.