Presedintele francez François Hollande are o relatie cu actrita Julie Gayet care dureaza de doi ani, dezvaluie revista franceza Closer in editia electronica de vineri.

Potrivit revistei, care nu a publicat fotografii noi, in pofida faptului ca a anuntat acest lucru, presupusa aventura a inceput in 2012, in timpul campaniei pentru alegerile prezidentiale.

Publicatia se refera la fotografii facute in cursul unei vizite a lui François Hollande, pe 20 iulie 2013, la Tulle, in Corrèze, pe cand partenera sa, Valérie Trierweiler, se afla in Grecia, unde il astepta. Presedintele nu a putut sa i se alature din cauza agendei politice, insa, in ziua respectiva, "s-a intalnit cu Julie Gayet", scrie Closer, care precizeaza ca actrita se afla printre simpatizanti.

La vremea respectiva existau deja zvonuri despre relatia dintre actrita si seful statului, avand in vedere ca Julie Gayet a depus plangere la sfarsitul lui martie 2013 pentru identificarea autorilor acestor zvonuri raspandite pe Internet, mai precizeaza revista.

Insa "zvonurile erau fondate, pana la urma, iar revista Closer v-a dezvaluit saptamana trecuta aventura. Astazi (vineri), va dezvaluim ca relatia lor dureaza de doi ani. Ce s-a intamplat cu adevarat in acea seara de iulie in piata de la Tulle? A fost o intalnire intamplatoare sau un weekend programat?", continua publicatia.

Closer citeaza mai departe un jurnalist de la La Montagne, Alain Albinet, precizand ca acesta a fost prezent pe 20 iulie la Tulle, pentru a dezvalui "culisele" acelei zile. "Au fost facute zeci de fotografii, inclusiv cu Julie Gayet, care este prea putin cunoscuta aici si care era putin cunoscuta inlusiv la acea vreme. Oricum, niciuna nu avea vreun caracter compromitator (...)", afirma acesta, potrivit MEDIAFAX.

"La vremea respectiva s-a semnalat prezenta in grup si la concertul din acea seara a lui Julie Gayet (...). Nimeni nu suspecta ca ar fi fost vorba despre ceva", adauga jurnalistul citat de publicatie.

Citeste si:
Emmanuel Macron este primit de Francois Hollande la Elysee
Emmanuel Macron este primit...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.