Regimul sirian este pregatit sa efectueze un schimb de prizonieri cu rebelii, a declarat vineri ministrul sirian de Externe Walid Mouallem, la finalul unei intalniri cu omologul sau rus Serghei Lavrov.

"L-am informat pe ministrul (rus de Externe Serghei) Lavrov ca suntem pregatiti sa efectuam un schimb de detinuti cu prizonieri capturati de catre tabara adversa", a declarat Mouallem intr-o conferinta de presa la Moscova, scrie MEDIAFAX.

"Notam ca guvernul sirian este pregatit, iar acest lucru a fost confirmat astzi (vineri) de catre ministrul (sirian de Externe), sa adopte o serie de masuri cu caracter umanitar, ca raspuns la indemnurile noastre", a declarat ministrul rus de Externe Serghei Lavrov, la finalul unei intalniri in capitala rusa cu omologul sau sirian Walid Mouallem.

"Este vorba despre propuneri concrete, aflate deja in lucru, in vederea livrarii unor transporturi umanitare catre sate din Ghouta de Est, in alte regiuni, inclusiv la periferia Damascului, si Alep", a adaugat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.