Toti ministrii Guvernului venezuelean si-au pus mandatele la dispozitia presedintelui tarii, "pentru a facilita" o eventuala remaniere, a anuntat joi Nicolas Maduro pe contul sau de Twitter.

"Am primit notificarile prin care toti ministrii isi pun mandatele la dispozitia mea pentru a facilita remanierea guvernamentala la acest inceput de an", a scris presedintele venezuelean pe contul sau de Twitter.

"Le multumesc tuturor ministrilor pentru eforturile si loialitatea de care dau dovada", a adaugat succesorul politic al lui Hugo Chavez (1999-2013), care a murit de cancer in martie 2013, scrie MEDIAFAX.

Anuntul presedintelui intervine in contextul in care tara este sub soc din cauza asasinarii Miss Venezuela 2004 si sotului ei la inceputul saptamanii. Aceasta drama a scos la lumina lipsa de securitate din tara si a obligat Guvernul sa studieze in regim de urgenta toate masurile necesare pentru combaterea acestei probleme.

Ales in aprilie 2013, Nicolas Maduro a fost nevoit sa faca fata unui inceput de mandat dificil afectat de deteriorarea situatiei economice a acestei tari dependente de industria petroliera.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.