Revista Closer sustine ca presedintele francez François Hollande si actrita Julie Gayet au o relatie amoroasa, intr-un dosar de sapte pagini insotit de fotografii, ce va fi publicat in editia de vineri.

Joi, in jurul orei 23.00 (24.00 ora Romaniei), revista a anuntat pe site-ul sau o editie speciala pentru vineri, in care va dezvalui, intr-un "dosar special de sapte pagini, fotografii despre relatia dintre seful statului si actrita".

Site-ul prezinta o coperta neclara in care se ghiceste silueta presedintelui si un inceput de titlu: "Dragostea ...".

"In jurul Anului Nou, seful statului, cu o sapca pe cap, pleaca pe scuter pentru a se intalni cu actrita in apartamentul sau, in care presedintele isi petrece de obicei noaptea", scrie Closer, potrivit MEDIAFAX.

"Fotografii surprinzatoare, care ridica intrebari si cu privire la securitatea presedintelui. Seful statului este insotit de o singura garda de corp care pazeste secretul acestor intalniri cu actrita si ii aduce chiar croasante!".

Contactata de AFP, presedintia franceza nu reactionase pana la ora 02.00 (03.00 ora Romaniei).

Oficial, seful statului are o partenera, pe jurnalista Valérie Trierweiler, dupa ce o lunga perioada de timp a trait alaturi de fosta candidata la prezidentiale Ségolène Royal, cu care are patru copii.

Julie Gayet, in varsta de 41 de ani si care in prezent se afla pe afisul filmului "Ames de papiers" ("Suflete de hartie"), a depus plangere la sfarsitul lui martie 2013 la Parchetul din Paris pentru a identifica autorii zvonurilor aparute pe Internet, care ii atribuiau o relatie amoroasa cu François Hollande.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.