Checuri comercializate sub marca grupului Carrefour din Argentina cu mentiunea "cocaina: 12 grame" in lista de ingrediente ce figureaza pe eticheta au declansat o avalansa de reactii ironice pe retelele de socializare.

Grupul francez, care numara peste 500 de magazine in Argentina, si-a prezentat scuze, deplangand o "gluma de prost gust" din partea unui angajat al unui furnizor al lantului.

"De la Carrefour Argentina vrem sa linistim clientii nostri, asigurandu-i ca nu exista niciun ingredient ciudat in checurile Carrefour", scrie intr-un comunicat compania de mare distributie, care a retras imediat din magazine produsele cu o astfel de eticheta.

"Pablo Escobar, din cer, probabil se gandeste: oare de ce nu m-am gandit inainte", ironizeaza pe Facebook Gustavo Ramirez.

Pe platoul postului de stiri C5N, prezentatorul a consacrat un sfert de ora informatiei, prezentand checurile camerelor de luat vederi. "Am vazut checuri cu marijuana, dar nu si cu cocaina", a declarat el, potrivit MEDIAFAX.

"Pentru Carrefour, cocaina este legalizata", afirma Liliana pe Twitter.

"Daca ai cumparat un chec pe care scrie 12 grame de cocaina si aceasta nu exista, Carrefour ar trebui sa te despagubeasca pentru vanzare frauduloasa", scrie la randul sau Daniel Litovsky pe aceeasi retea de socializare. In acest timp, alti utilizatori de Internet sunt ingrijorati de soarta angajatului care a facut aceast farsa, temandu-se ca acesta ar putea fi concendiat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.