Numarul persoanelor decedate in urma prabusirii unei cladiri intr-un sat din sud-vestul Indiei, sambata, a ajuns la 17, a anuntat luni un oficial local, citat de AFP.

Sansele de a gasi supravietuitori sunt de acum foarte mici, la 48 de ore dupa catastrofa, iar 16 persoane sunt date disparute, potrivit acestui oficial.

Potrivit MEDIAFAX, cladirea s-a prabusit in cursul dupa-amiezi la Canocone, un sat situat pe malul marii la sud de Panaji, in statul turistic Goa.

Circa 40 de muncitori lucrau la constructia acestei cladiri care, potrivit unui martor, s-a prabusit "ca un castel din carti de joc".

Munca echipelor de salvare s-a dovedit dificila prin riscul de fragilizare a cladirilor invecinate si de noi caderi de ramasite din imobil.

Politia din Goa cauta constructorul si comanditarul, de negasit de sambata, iar o ancheta a fost deschisa pentru punerea in pericol a vietii altuia.

Accidentul este ultimul dintr-o lunga serie care pune in evidenta calitatea proasta a constructiilor in India si incalcarea normelor de securitate.

Afectata de o coruptie endemica, tara cunoaste o grava criza a locuintelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.