Functionarea organelor vitale ale lui Ariel Sharon, aflat in coma de opt ani, se deterioreaza in mod treptat, a declarat vineri directorul spitalului in care fostul premier israelian este internat, la Tel Aviv.

"Examene evidentiaza o deteriorare inceata si treptata a functionarii organelor sale (...). Asistam la o disfunctie generalizata a organelor centrale", a anuntat Zeev Rotstein intr-o conferinta de presa sustinuta in fata Spitalului Tel Hashomer, scrie MEDIAFAX.

"Starea sa nu s-a schimbat. Este vorba, in continuare, despre o stare critica, care-i pune viata in pericol", a continuat el.

Directorul spitalului nu si-a ascuns pesimismul. "Nu cred ca situatia sa se va ameliora in timp si stim ce se intampla, in general, in situatii de acest fel", a spus el, referindu-se la decesul lui Sharon.

Starea sanattii lui Ariel Sharon, in varsta de 85 de ani, aflat in coma in urma unui atac cerebral care a avut loc pe 4 ianuarie 2006, s-a deteriorat grav incepand de miercuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.