Un elev al unui liceu din Colorado (vestul Statelor Unite) a deschis focul vineri in scoala sa, ranind doi colegi inainte de a se sinucide, au anuntat autoritatile.

"Suspectul a fost gasit in interiorul scolii si era mort in urma sinuciderii prin impuscare", a declarat Grayson Robinson, seriful comitetului Arapahoe.

Atacatorul, care era elev al liceului Arapahoe din Centennial in suburbia de sud a orasului Denver, il viza aparent pe un anumit profesor al institutiei, conform serifului

"Elevul cauta specific un anumit profesor (...), acest profesor a fost informat de situatie si a parasit rapid liceul", a precizat Robinson.

Un elev a fost impuscat si transportat la un spital "in stare grava", a precizat acesta. Un al doilea a fost gasit in timp ce politia verifica perimetrul. "El a suferit o rana usoara si superficiala, nu suntem siguri daca a fost provocata prin impuscare".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.