Cincizeci si trei de sefi de stat si de guvern au confirmat ca vor merge in Africa de Sud pentru a participa la funeraliile lui Nelson Mandela, a anuntat duminica ministrul sud-african de Externe, Maite Nkoana-Mashabane, citat de AFP.

Cincizeci si trei de sefi de stat si de guvern au confirmat ca vor merge in Africa de Sud pentru a participa la funeraliile lui Nelson Mandela, a anuntat ministrul sud-african de Externe, Maite Nkoana-Mashabane, transmite MEDIAFAX.

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, cel al Braziliei, Dilma Roussef, si cel al Frantei, François Hollande, vor participa la ceremoniile de omagiere a lui Mandela.

Premierul britanic, David Cameron, a anuntat ca va merge in Africa de Sud marti pentru a participa la ceremonia de omagiere a lui Nelson Mandela, in timp ce printul Charles va reprezenta familia regala britanica la funeraliile programate pe 15 decembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.