Patru copii romani cu varste intre 12 si 14 ani au fost raniti, in cursul noptii, in provincia belgiana Flandra, dupa ce masina condusa de unul dintre ei a parasit carosabilul in timpul urmaririi de catre politie, anunta presa belgiana.

Incidentul a avut loc in cursul noptii de sambata spre duminica in oraselul belgian Berlare, situat in regiunea Flandra, la aproximativ 40 de kilometri nord-vest de Bruxelles.

Potrivit MEDIAFAX, unul dintre copii se afla la volanul masinii. Politia a incercat sa opreasca vehiculul in timpul unui control de rutina, dar copilul a refuzat sa se conformeze semnalului agentilor.

"In timpul urmaririi de catre politie, soferul vehiculului suspect a ratat un viraj si nu a putut evita accidentul. Cele patru persoane din masina au fost transportate la spital. Se pare ca este vorba de patru copii romani cu varste cuprinse intre 12 si 14 ani", a declarat, potrivit site-ului DHnet.be, Jan Briers, guvernatorul provinciei Frandra.

Unul dintre copii este in stare grava.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.