Premierul ucrainean Mikola Azarov a sugerat, miercuri, o remaniere a Guvernului in perioada urmatoare, relateaza Interfax Ucraina, in pagina electronica.

"Guvernul ar trebui sa lucreze fara impedimente, ca un mecanism adaptat. Nu am reusit sa facem tot ce ne-am planificat. Cei care au esuat in a-si face treaba, care nu se bucura de increderea poporului si care au facut greseli trebuie sa dea socoteala in fata societatii si a legii", a declarat Azarov, miercuri, in cadrul unei sedinte guvernamentale, scrie MEDIAFAX.

"Vom extrage, de asemenea, concluzii cu privire la numiri si le vom supune presedintelui spre analiza", a adaugat el.

Autoritatile ucrainene au suspendat in mod brusc, la sfarsitul lui noiembrie, semnarea unui acord de asociere cu Uniunea Europeana, aflat in pregatire de mai multe luni, reorientandu-se catre Rusia.

Aceasta schimbare de pozitie a provocat manifestatii din partea opozitiei si o mobilizare fara precedent de la "revolutia portocalie" prooccidentala din 2004.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.