Cel putin zece persoane au murit luni, dupa ce autobuzul la bordul caruia calatoreau a cazut intr-o prapastie, in regiunea Kashmirului pakistanez, au anuntat oficiali, relateaza AFP.

Autobuzul, care a plecat de la Rawalpindi, un oras vecin cu Islamabadul, a cazut intr-o prapastie adanca de 150 de metri, la Forward Kahuta, o localitate in Kashmir, disputat de India si Pakistan, transmite MEDIAFAX.

Zece dintre cei 20 de pasageri au murit, iar alti patru au fost raniti, a declarat pentru AFP Riaz Abbassi, un oficial de rang inalt din cadrul politiei locale. "Am transportat de urgenta ranitii la spital si am predat corpurile familiilor victimelor", a precizat un oficial din cadrul administratiei locale, Sardar Shahbaz Ali.

Cauzele accidentului erau inca necunoscute, au spus autoritatile.

Pakistanul este una dintre cele mai periculoase tari din lume in ceea ce priveste accidentele rutiere, provocate de o retea slab intretinuta, vehicule in stare proasta si soferi temerari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.