Turistii care au vizitat Piata Rosie sambata dimineata au avut o surpriza destul de mare... si dureroasa. Atentie! Materialul video prezinta imagini violente extrem de grafice.

Un barbat a fost arestat dupa ce s-a dezbracat in public in Piata Rosie din Moscova si a batut un cui in propriile testicule. Incidentula avut loc chiar in fata Mausoleului lui Lenin.

Artistul de strada Pyotr Plavenscky a fost tratat la o clinica pentru ranile auto-impuse dupa care a fost dus la politie. In mod ironic, Pyotr protesta impotrva "statului politist"

Intr-o declaratie pentru site-ul grani.ru, Pavlensky a scris:

"Un artist gol care se uita la propriile testicule, fiind imobilizat pe cimentul kremlinului, este o metafora pentru apatia, indiferenta politica si fatalismul Rusiei contemporane".

Artistul nu se afla la primul sau protest extrem. Dupa ce doua dintre membrele Pussy Riot au intrat la inchisoare pentru sustinerea unui concert in principala catedrala a Moscovei, Pavlensky si-a cusut buzele si s-a infasurat cu sarma ghimpata in fata cladirii guvernului din St. Petersburg.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.