Starea de sanatate a liderului suprem iranian, ayatollahul Ali Khamenei, s-ar fi inrautatit, acesta nemafiind vazut in public de trei saptamani, potrivit unor surse iraniene, relateaza Times of Israel, in editia electronica.

Khamenei, in varsta de 74 de ani, nu a mai fost vazut in public de trei saptamani, iar surse iraniene sustin ca acesta sufera de probleme de sanatate acute.

Citand surse iraniene, cotidianul londonez The Times a anuntat joi ca ayatollahul, care este Ghid suprem din 1989 si care inca nu si-a desemnat un succesor, ar suferi de o revenire a unei boli cronice si s-ar afla in convalescenta dupa ce s-a prabusit in timpul unei intalniri private.

The Times il citeaza pe jurnalistul Hossein Rostami, care se ocupa de site-ul Amariyoun si care sustine ca "nu sunt vesti bune" referitoare la ayatollah si le cere celor loiali acestuia "sa se roage pentru el", scrie mediafax.

Autoritatile iraniene i-ar fi cerut lui Rostami sa nu discute online despre starea de sanatate a lui Khamenei. Cu toate acestea, miercuri, el a publicat pe Facebook o fotografie a lui Khamenei alaturi de un poem despre sanatate al poetului persan de renume Hafez.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.