Daca nu ti-ai facut inca planuri de vacanta pentru anul viitor, Wall-Street.ro iti recomanda sapte orase pe care nu trebuie sa le ratezi in 2014.



Vancouver, Canada

Orasul canadian isi incanta turistii si nu numai cu privelisti montane spectaculoase, parcuri inverzite pe tot parcursul anului si plaje cu nisip, Vancouverul fiind situat intre munti si Oceanul Pacific.

Oamenilor care traiesc in Vancouver le place acest oras pentru ca aici pot sa alerge, sa mearga pe bicicleta, sa mearga pe munti, sa stea la plaja, sa inoate sau sa schieze.

Obiective turistice: Steam Clock, Parcul Reginei Elisabeta, Muzeul Vancouver si Muzeul Maritim.

Shanghai, China

Pentru a veni in intampinarea turistilor, Shanghaiul isi modernizeaza linia de metrou, urmand ca in 2014 sa inaugureze linia rapida pe o distanta de 59 de kilometri, a treia cea mai lunga din lume.

De asemenea, cand va fi finalizat Turnul Shanghai cu 121 de etaje va deveni cea mai inalta cladire din China si a doua din lume. Turnul va gazdui si cel mai inalt hotel, un trofeu foarte ravnit, pe care Shanghaiul l-a mai detinut de doua ori in trecut.

In plus, Shanghaiul a extins durata vizei pentru turistii din 45 de tari la trei zile.

Citeste mai multe pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.