Un barbat a fost arestat in urma injunghierii unei imigrante romance, in noaptea de luni spre marti, pe o strada comerciala aglomerata de la Ilford, in Essex (estul Angliei), tanara murind ulterior la Royal London Hospital.

Potrivit Daily Mail, incidentul s-a petrecut la miezul noptii de luni spre marti, iar tinerei i-a fost acordat primul ajutor de catre paramedici care au condus-o la spital, insa medicii nu au putut sa o salveze. Romanca, a carei identitate nu este precizata, a murit din cauza ranilor la Royal London Hospital, spre ora locala 2.00 (4.00, ora Romaniei).

Un barbat in varsta de 48 de ani a fost arestat marti dupa-amiaza in legatura cu moartea imigrantei, iar acesta se afla in custodia politiei in East London. Circulatia rutiera pe strazile din zona in care a fost comisa injunghierea au fost inchise, iar investigatiile continuau.

Politia a confirmat ca identitatea victimei este cunoscuta, anuntand ca nu o va dezvalui pana cand nu va informa rudele. O autopsie urma sa fie efectuata marti dupa-amiaza in vederea stabilirii cauzei mortii, scrie mediafax.

Locuitori din zona au declarat ca au vazut victima mergand impleticit in interiorul localului Pizza and Chicken 4 U, dupa care s-a prabusit la podea. "Cineva zacea pe jos in bucataria restaurantului, dar am putut sa vad doar picioarele", a declarat un vecin pentru publicatia Ilford Recorder. "Au tras storurile, pentru ca oamenii se holbau. Nu am vazut atata politie in viata mea", a spus acesta.

"Am auzit prima data despre acest lucru pe la miezul noptii, cand politia mi-a batut la usa sa ma intrebe daca am vazut ceva", a declarat un barbat in varsta de 40 de ani care locuieste pe strada pe care a avut loc atacul. "Erau politisti si o multime de sirene. Cred ca a fost injunghiata in strada si ca a fugit dupa aceea in bucataria magazinului", a mai spus aceasta sursa, adaugand ca exista probleme cu prostitutia in cartier.

Citeste si:
Trump, dupa presa a scris ca ar dori crocodili la frontiera...
Trump, dupa presa a scris ca...

"Politia a fost chemata de Serviciul de Ambulanta al Londrei, aproximativ la ora (locala) 0.15 (2.15, ora Romaniei), sa constate injunghierea unei femei pe Ilford Lane, in apropiere de intersectia cu Loxford Lane", a declarat un purtator de cuvant al politiei metropolitane. "Ofiterii au ajuns, iar femeia primea ingrijri pentru o rana prin injunghiere", a mai spus acesta, adaugand ca victima a fost condusa la un spital din estul Londrei, unde a murit la ora locala 1.53 (3.53, ora Romaniei).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.