Cladiri apartinand directiei nationale a politiei au fost vizate vineri la Ankara de atacuri cu rachete care au provocat pagube materiale dar nu si victime, a raportat agentia de presa Dogan, citata de AFP.

Atacul s-a produs la ora 22:00, ora Romaniei in cartierul Dikmen, a afirmat agentia, precizand ca politia a stabilit baraje pe toate drumurile pentru a intercepta atacatorii si ca seful politiei nationale, Mehmet Kiliclar, s-a deplasat la locul incidentului, transmite MEDIAFAX.

Sediul politiei si o cladre alaturata ce deserveste serviciile sociale ale politiei au fost atinse fiecare de o racheta, in timp ce un proiectil care nu a explodat a fost gasit intr-o gradina de langa aceste cladiri, a declarat postul de televiziune NTV.

Un suspect a reusit sa fuga dupa atentat si este cautat de politie, adauga postul.

Postul de televiziune CNN-Turk a raportat la randul sau ca exista doi suspecti si a anuntat sosirea la fata locului a ministrului de Interne Muammer Guler.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.