Tanara de 18 ani, originara din Botosani, a fost ucisa in apropiere de orasul Lodi, in nordul Italiei, de un italian pe care l-a cunoscut pe internet.

Italianul de 41 de ani a recunoscut dupa 9 ore de interogari ca s-a cunoscut cu romanca de 18 ani pe Internet si s-au intalnit cateva zile mai tarziu la un motel, unde aceasta a murit in urma unui joc erotic bizar,. relateaza jurnalul.ro.

Trupul neinsufletit al romancei a fost gasit pe un camp. Anchetatorii italieni au reusit sa ii afle repede identitatea. Tanara, originara din Botosani locuia in Lodi, in nordul Italiei, si abia implinise 18 ani. Procurorii au mers pe firul anchetei.

Suspectul ar fi luat apoi trupul fetei si ar fi dus-o la un alt motel, spun politistii. Chiar el a dezvaluit acolo ca ar fi intretinut raporturi sexuale cu cadavrul. Apoi, l-a abandonat pe camp, unde a fost gasit de politisti.

Italianul se afla acum in arest si urmeaza sa fie dus in fata judecatorilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.