Parlamentul rus a renuntat sa mai trimita o delegatie la Washington dupa refuzul unor congresmeni americani de a discuta pe tema atacurilor impotriva Siriei, a declarat vineri presedintele Dumei (Camera inferioara), Serghei Nariskin, citat de AFP.

"Delegatia parlamentara rusa nu va merge in Statele Unite pentru a discuta despre problema siriana", a declarat Nariskin, citat de agentiile de presa, transmite MEDIAFAX.

"Refuzul de a ne asculta argumentele la nivel parlamentar arata ca partenerii nostri americani inteleg slabiciunea propriei pozitii si spune multe despre atitudinea lor fata de dreptul international", a adaugat oficialul citat.

Nariskin si presedintele Consiliului Federatiei (Camera superioara), Valentina Matvienko, au anuntat luni, in cadrul unei intalniri cu presedintele Vladimir Putin, trimiterea acestei delegatii pentru a incerca sa convinga congresmenii americani sa nu autorizeze atacuri in Siria.

John Boehner, presedintele republican al Camerei Reprezentantilor, a refuzat aceasta intalnire, a adaugat purtatorul sau de cuvant.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.