Secretarul de Stat american John Kerry a oferit asigurari duminica asupra faptului ca Statele Unite au primit si analizat esantioane care dovedesc utilizarea gazului sarin in atacul chimic de la 21 august atribuit de catre Washington regimului al-Assad, relateaza AFP.
Secretarul de Stat american John Kerry a oferit asigurari duminica asupra faptului ca Statele Unite au primit si analizat esantioane care dovedesc utilizarea gazului sarin in atacul chimic de la 21 august atribuit de catre Washington regimului al-Assad, transmite MEDIAFAX.

"Esantioane de par si sange s-au dovedit pozitive pentru urme de gaz sarin", a declarat pentru NBC News secretarul de Stat, evocand "o evolutie foarte importanta despre care am aflat in ultimele 24 de ore, gratie unor esantioane (provenind) de la primele (persoane) salvate in estul Damascului, furnizate Statelor Unite si care au fost testate".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.