Siria se asteapta la o actiune occidentala impotriva teritoriului sau "in orice moment", a declarat un oficial de rang inalt din cadrul serviciilor siriene de securitate pentru AFP.

"Ne asteptam la o agresiune in orice moment si suntem pregatiti sa ripostam tot in orice moment", a subliniat acest oficial, dupa ce experti ONU insarcinati sa ancheteze acuzatii cu privire la atacuri chimice au pararsit Siria sambata dimineata.

"Ne vom apara poporul si patria cu toate capacitatile", a adaugat el, afirmand ca "aceasta agresiune (occidentala) nejustificata nu (va avea loc) fara o riposta".

"Opinia publica este impotriva" Statelor Unite si tarilor occidentale care vor sa efectueze un atac militar impotriva Siriei, a continuat el, transmite MEDIAFAX.

Sustinatorii atacului strain apara "o cauza rea, care nu are nimic a face nici cu morala si nci cu dreptul international. Este vorba despre o agresiune internationala nejustificata", a continuat sursa citata.

Statele Unite si Franta se pregatesc pentru un atac limitat impotriva regimului sirian, acuzat ca a ucis peste 400 de copii si peste 1.000 de adulti cu gaze toxice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.