O scurgere de amoniac lichid intr-o instalatie frigorifica de la Shanghai, metropola comerciala chineza, s-a soldat cu cel putin 15 morti sambata, a anuntat agentia China Noua.

Cel putin alte 26 de persoane au fost intoxicate in urma acestei scurgeri, a precizat agentia, dupa ce a anuntat un bilant intial de 11 morti.

Potrivit MEDIAFAX, incidentul s-a produs sambata inainte de pranz, in cartierul Baoshan, in nordul orasului, intr-o unitate de apartinand unei societati de procesare a fructelor de mare, potrivit presei.

Societatea Shanghai Weng Pai Cold Storage Industrial Co. efectueaza operatiuni de import, export, depozitare, procesare si vanzare de produse marine, potrivit site-ului acesteia.

Fotografii postate pe site-ul ziarului local The Xinmin Evening News aratau mai multe vehicule de pompieri la fata locului. Ziarul a anuntat un bilant de 15 morti si a anuntat ca alte 30 de persoane au fost spitalizate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.