Patru persoane au fost ucise, iar alte patru ranite in doua incidente armate separate,dar care ar avea legatura intre ele, la Dallas si intr-o suburbie, miercuri noaptea potrivit orei locale, anunta autoritati prezente in cele doua locuri.

Potrivit unor posturi locale ale CBS si NBC, politia din Dallas a anuntat ca doua persoane au fost ucise si alte doua ranite, iar politia din DeSoto (Texas), o localitate situata la aproximativ 11 kilometri departare, a anuntat ca a gasit doua cadavre si doi raniti dupa ce a sosit la fata locului.

Un suspect a fost arestat, potrivit CBS, la DeSoto, a anuntat politia. El s-ar fi deplasat din Dallas la DeSoto, potrivit postului local KTVT din cadrul CBS. Motivul acestuia nu era cunoscut inca joi dimineata. De asemenea, nu existau informatii despre situatia ranitilor, potrivit aceleiasi surse. Potrivit autoritatilor din DeSoto, incidentele au avut loc la un interval de 15 minute, adauga acest post, scrie MEDIAFAX.

Potrivit postului NBCDFW din cadrul NBC, suspectul a fost arestat fara incidente, iar cazul va fi anchetat in comun de politia din Dallas si DeSoto. Un ranit a fost internat la Spitalul Parkland, iar altul la Spitalul Metodist din Oak Cliff, potrivit aceleiasi surse


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.