Cel putin sapte persoane au fost ranite, iar locuitorii din zona au fost evacuati in noaptea de luni spre marti, in urma unei serii de explozii puternice la o fabrica de fiole de propan, in centrul Floridei, potrivit presei americane.

Exploziile au inceput luni inainte de miezul noptii, in timp ce o echipa de 24 de persoane muncea in noaptea de luni spre marti in instalatia apartinand firmei Blue Rhino, scrie cotidianul Orlando Sentinel, care citeaza oficiali locali.

Anteror, ziarul a scris ca cel putin 15 persoane au fost date disparute in urma accidentului. Exploziile au declansat un inecendiu urias, pe care pompierii au reusit sa il controleze marti dimineata.

Locuitori din cartierele evacuate au putut sa revina, ulterior, acasa, potrivit publicatiei. Martori au descris explozii puternice si o "minge de foc uriasa" pe cer.

Mai multe persoane au fost transportate in spitale din orasul Orlando si in regiunea acestuia, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.