Un microbuz in care se aflau noua cetateni romani s-a rasturnat pe o autostrada din Marea Britanie, trei persoane fiind grav ranite in accident, relateaza presa britanica.

Conform BBC, accidentul a avut loc miercuri dimineata in zona Old Basing, pe Autostrada M3, care face legatura intre Londra si orasul Southampton.

Potrivit MEDIAFAX, soferul microbuzului, in care se aflau noua turisti romani, a pierdut controlul asupra vehiculului dupa explozia unei anvelope. Microbuzul a patruns pe contrasens rupand balustrada de siguranta si s-a rasturnat. Doi pasageri au fost aruncati din masina din cauza impactului.

In total, trei romani sunt in stare critica, a comunicat politia din regiunea Hampshire. Celelalte sase persoane, inclusiv doi copii, au suferit rani moderate. Toti ranitii au fost transportati la Spitalul General din Southampton.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.