Zece persoane au fost ranite luni dupa-amiaza pe aeroportul newyorkez La Guardia, cand trenul de aterizare din partea din fata a unui avion Boeing care transporta 150 de persoane s-a rupt la aterizare, conform companiei aeriene Southwest.

"Zece persoane au fost ranite. Patru dintre ele au primit ingrijiri la fata locului si alte sase au fost spitalizate", a precizat un purtator de cuvant al companiei.

Aeroportul a fost inchis dupa incident, conform autoritatilor aeroportuare din New York si New Jersey. Conform martorilor citati de Southwest, "trenul din fata aparatului s-a prabusit la aterizare".

Boeingul 737-700 transporta 150 de pasageri si membri ai echipajului. Cinci pasageri si trei membri din personalul de zbor au primit ingrijiri, a precizat compania aeriana, scrie MEDIAFAX.

Un anchetator al Agentiei americane de securitate a transporturilor (NTSB) s-a deplasat luni seara la fata locului pentru a estima pagubele, a precizat NTSB.

La Guardia, care serveste in special Statele Unite, este unul dintre cele trei aeroporturi din New York, alaturi de JFK si Newark.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.