Fratii Musulmani, miscare din randul careia provine presedintele egiptean demis Mohamed Morsi, nu "pactizeaza cu pucistii" si resping oferta de a intra in noul Guvern, a anuntat miercuri un purtator de cuvant al miscarii islamiste.

"Noi nu pactizam cu pucistii. Noi respingem ceea ce emana din aceasta lovitura" militara, a declarat pentru AFP Tareq al-Morsi, pe tema ofertei formulate cu cateva ore inainte de noul premier egiptean, transmite MEDIAFAX.

Noul premier egiptean Hazem Beblawi a oferit Fratiei musulmane posturi in cadrul guvernului de tranzitie pe care a fost numit marti sa il conduca, la sase zile dupa ce armata l-a inlaturat pe presedintele islamist Mohamed Morsi.

"Anumite posturi din guvern vor fi oferite Partidului Libertatii si Justitiei", bratul politic al Fratiei musulmane, a declarat un purtator de cuvant al presedintiei, Ahmed al-Muslimani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.