Corpul neinsufletit al Mitropolitului de Varna si Velikopresalv, Kiril, a fost gasit marti dimineata pe plaja de langa orasul balnear Varna
Mitropolitul s-a inecat in Marea Neagra, trupul sau neinsufletit fiind gasit pe mal, in zona cartierului Traka al orasului Varna, informeaza site-ul Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Bulgare, scrie antena3.ro.

Parchetul de la Varna, precum si Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Bulgare au respins informatiile din presa potrivit carora pe cadavru au fost gasite urme de violenta.

Potrivit postului national de radio, trupul mitropolitului a fost gasit aproape de resedinta sa de pe malul marii, fiind gasit in apa si echipat cu tub de respirat si masca de scufundare.
Mitropolia Varnei a refuzat orice comentarii legate de posibilitatea ca in momentele dinaintea decesului mitropolitul Kiril sa fi fost insotit de cineva, conform realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.