Noua persoane au murit si alte cel putin 15 au fost ranite intr-un accident de autocar produs in centrul Spaniei, in apropiere de Avila, la nord de Madrid, au anuntat luni serviciie de interventie regionale.

"Confirmam noua decese, cinci raniti grav si peste zece raniti usor in accidentul de autocar", a declarat pentru AFP o purtatoare de cuvant a serviciilor de interventie din regiunea de Castilla si Leon.

Serviciile de interventie au anuntat intr-un comunicat ca au primit luni dimineata un apel de urgenta semnaland ca un atocar "s-a rasturnat" in zona satului Tornadizos de Avila, la aproximativ 100 de kilometri nord-vest de Madrid, si adaugand ca existau persoane "blocate in interiorul autocarului", scrie MEDIAFAX.

Este vorba despre un autocar care efectua o cursa obisnuita intre satul Seranillos, in nordul regiunii, si orasul Avila.

Doua unitati mobile pentru terapie intensiva, doua elicoptere echipate pentru urgente medicale si zece ambulante au fost trimise la fata locului, au precizat serviciile de interventie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.