Filmul de animatie "Sunt un mic ticalos 2/ Despicable Me 2" a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, depasind cu mult o alta pelicula lansata weekendul trecut, "The Lone Ranger", potrivit cifrelor provizorii publicate duminica de compania Exhibitor Relations.

"Despicable Me 2", un film de animatie realizat integral in Franta, pentru studiourile Universal, a obtinut incasari de 82,5 milioane de dolari in primul sau weekend de proiectii in Statele Unite si Canada. Beneficiind de o lansare anticipata, miercuri, cu o zi inainte de sarbatoarea nationala a americanilor, celebrata pe 4 iulie, aceasta pelicula a generat pana in prezent incasari de 142,07 milioane de dolari.

La mare distanta, pe locul al doilea, a debutat filmul "Legenda calaretului singuratic/ The Lone Ranger", despre un personaj legendar din cultura populara americana. Foarte asteptat de public, acest film regizat de Gore Verbinski a obtinut incasari de 29,4 milioane de dolari in primul sau weekend de proiectii. Aceasta superproductie cu un buget estimat la peste 200 milioane de dolari, in care rolurile principale sunt interpretate de Johnny Depp si Armie Hammer, a fost primit mai degraba cu raceala de criticii de cinema. Filmul reprezinta cea de-a patra adaptare cinematografica a povestii americane despre un justitiar anonim si acolitul sau fidel, amerindianul Tonto, scrie MEDIAFAX.

Filmul "Captura la dublu/ The Heat", cu Sandra Bullock in rolul unui agent FBI care trebuie sa faca echipa cu o politista, interpretata de Melissa McCarthy, careia ii sare tandara din orice, a coborat un loc, pana pe pozitia a treia, cu incasari de 25 milioane de dolari.

Filmul de animatie "Universitatea monstrilor/ Monsters University", in regia lui Dan Scanlon, care beneficiaza de vocile actorilor Steve Buscemi, John Goodman, Billy Crystal si Helen Mirren, a pierdut pozitia de lider, pe care a ocupat-o timp de doua saptamani, si a coborat pe locul al patrulea, cu incasari de 19,6 milioane de dolari.

Pe pozitia a cincea in box office-ul nord american s-a situat pelicula "Ziua Z: Apocalipsa/ World War Z", in regia lui Marc Forster, care a avut incasari de 18,2 milioane de dolari. "Ziua Z: Apocalipsa" este un thriller cu zombie al carui protagonist este Gerry Lane (Brad Pitt), angajat la ONU, ce este nevoit sa strabata lumea intreaga intr-o cursa contracronometru pentru a opri o epidemie care rastoarna guverne, rascoala armate si ameninta sa elimine rasa umana.

Citeste si:
Eurovision 2022. EBU acuză că ne-am calificat prin fraudă
Eurovision 2022. EBU acuză că...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.