Douazeci si cinci de persoane au murit in violentele din Egipt, dintre care 19 in confruntarile dintre sustinatorii si opozantii presedintelui Mohamed Morsi, inlaturat de la putere miercuri seara de catre armata, au anuntat presa oficiala si surse din cadrul serviciilor de securitate.

Doua persoane au murit vineri seara si alte 70 au fost ranite in apropierea pietii Tahrir din Cairo, unde se confruntau sustinatori si opozanti ai lui Morsi, a anuntat televiziunea publica.

Potrivit postului de televiziune, cadavrele au fost duse la un spital de campanie din emblematica piata a capitalei egiptene.

Armata egipteana a anuntat ca va interveni pentru a separa protestatarii in apropierea pietei Tahrir.

"Nu vom participa. Misiunea noastra este de a proteja vietile manifestantilor", a afirmat colonelul Ahmed Ali. "Armata va interveni pentru a separa" cele doua tabere, a adaugat el.

In plus, agentia oficiala Mena a declarat ca 12 persoane au murit si alte 460 au fost ranite in confruntarile dintre sustinatorii si opozantii lui Morsi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.