Printul Philip, sotul reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, a fost externat luni din spitalul londonez in care a suportat, pe 7 iunie, o "operatie exploratorie" sub anestezie generala in regiunea abdomenului, potrivit imaginilor difuzate de posturile de televiziune britanice.

Zambitor, printul consort britanic, in varsta de 92 de ani, a iesit pe propriile picioare din London Clinic, un spital privat din centrul Londrei, dupa care a parasit zona la bordul unui automobil.

Purtand un costum de culoare inchisa si tinand in maini o carte, printul Philip i-a salutat pe mai multi membri ai personalului medical, strangandu-le mainile, inainte de a urca in automobil, scrie MEDIAFAX.

Palatul Buckingham, care prevazuse o perioada de convalescenta de doua luni dupa acea internare, a anuntat, luni, ca ducele de Edinburgh - titlul oficial al printului Philip - "are un moral bun".

Sotul suveranei britanice a fost internat pe 6 iunie, dupa ce participase la o petrecere organizata in gradinile Palatului Buckingham. Palatul regal a precizat ca spitalizarea printului fusese programata cu mai mult timp inainte, dupa ce printul efectuase un set de analize medicale.

Pe 7 iunie, printul Philip a suportat o "operatie exploratorie" la abdomen, a carei natura exacta nu a fost precizata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.