Trenurile internationale Bucuresti - Viena si retur circula, intre Budapesta si Viena, pe un traseu deviat prin Bratislava, din cauza inundatiilor din Ungaria, a anuntat, luni, CFR Calatori.

Trenurile internationale "Dacia" 346 si 347 circula pe ruta deviata prin Bratislava pana la redeschiderea traficului feroviar de pe sectia Almasfuzito - Komarom (linia Budapesta - Viena), in conditii normale, se arata intr-un comunicat de presa al CFR Calatori.

Potrivit sursei citate, biletele cumparate pentru trenurile Bucuresti - Viena si retur raman valabile si pe ruta ocolitoare.

Pasagerii care circula cu alte trenuri pe sectorul de drum afectat vor fi transportati cu mijloace auto intre statiile Győr si Tatabánya, urmand ca intre statiile Tatabánya si Budapesta acestia sa poata continua calatoria cu orice tren, scrie MEDIAFAX.

Si trenurile internationale cu destinatiile Munchen si Zurich vor circula deviat, prin Bratislava. Informatii despre circulatia trenurilor pot fi obtinute in statiile si agentiile de voiaj CFR, la telefon 021/9521 sau pe site-ul www.cfrcalatori.ro.

Nivelul apelor Dunarii a ajuns la 8,91 de metri luni dimineata la Budapesta, doborand recordul de 8,60 de metri din 2006. Viitura este asteptata in Dunaujvaros, la sud de capitala, in cursul zilei de luni, urmand ca marti dimineata sa ajunga la Paks.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.