Cel putin sase persoane au murit si alte 13 au fost ranite, miercuri, in Philadelphia, in estul Statelor Unite, cand o cladire in curs de demolare s-a prabusit peste un magazin, a declarat primarul orasului Michael Nutter.

"Putem confirma in prezent ca sase persoane au murit, un barbat si cinci femei", a precizat Nutter, care nu a oferit detalii despre identitatea victimelor. Ranitii au fost spitalizati cu "rani usoare", a declarat seful pompierilor din Lloyd Ayers.

Cladirea de patru etaje situata la intersectia dintre 22nd Street si Market Street, la 500 de metri de primarie si centrul orasului, s-a prabusit in jurul orei 10.45 (17.45 ora Romaniei) peste o alta cladire de doua etaje in care functiona un magazin al Armatei Salvarii.

Autoritatile nu stiu cate persoane se aflau in magazin in momentul accidentului, a precizat Nutter, adauganf ca echipele de savlare continuau sa caute printre daramaturi dupa eventuale victime, scrie MEDIAFAX.

Operatiunea de curatare a zonei continua si ar urma sa dureze intre 12 si 24 de ore, a declarat Lloyd Ayers.

Un martor ocular, Marc Newall, in varsta de 46 de ani, care lucra in apropiere, a venit in ajutor. El a povestit ca a auzit un "zgomot puternic" si a vazut "un nor imens de praf" de cealalta parte a strazii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.