David Petraeus, general in rezerva al armatei SUA care a demisionat anul trecut de la sefia CIA, isi reinventeaza cariera la fondul de investitii KKR, unde va conduce un nou departament.

KKR, cunoscut pentru preluarile de companii mari finantate prin imprumuturi, spera ca experienta lui Petraeus sa ajute la identificarea si perfectarea de acorduri, au declarat surse apropiate situatiei citate de Wall Street Journal, transmite MarketWatch.

Petraeus, in varsta de 60 de ani, devine astfel o figura proeminenta la KKR.

General cu patru stele in rezerva, care a condus trupele americane in Irak si Afganistan, Petraeus a calatorit in intreaga lume si cunoaste lideri militari, economici si politici. Aceste relatii pot ajuta KKR sa incheie afaceri in tari unde are mai putina experienta si sa evalueze mai bine riscurile si beneficiile unor investitii, au aratat sursele, scrie MEDIAFAX.

Petraeus a demisionat in noiembrie anul trecut din functia de director al CIA, dupa ce FBI a descoperit o relatie extraconjugala cu biografa sa Paula Broadwell, in timp ce investiga acuzatiile ca aceasta a trimis email-uri de amenintare unei personalitati mondene din Tampa, Florida, Jill Khawam Kelley. Investigatia continua.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.