Presedintele sirian Bashar al-Assad a dispus amplasarea de rachete sol-sol de tip Tishreen care sa fie utilizate impotriva Israelului  in cazul unui nou atac aerian dinspre statul evreu, dezvaluie saptamanalul britanic Sunday Times, citat de evz.ro.
La Damasc a fost dat un ordin clar privind lansarea unui atac asupra Tel Aviv-ului si a partii centrale a Israelului in cazul in care fortele aeriene israeliene vor lansa noi bombardamente asupra unor tinte de pe teritoriul Siriei, scrie publicatia britanica, citand surse militare in baza unor informatii culese prin satelit.

Dezvaluirea saptamanalului britanic a produs un ecou larg in Israel, unde aceasta este analizata amanuntit. Astazi, in deschiderea sedintei de cabinet, premierul Benjamin Netanyahu a subliniat ca Israelul va continua sa actioneze pentru a stopa orice noi transferuri de armament catre gruparea siita Hezbollah.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.